Enter a model number or name


Kazina, sportski stadioni i arene za zabavu imaju specifične i jedinstvene zahteve. oni moraju da balansiraju između diskretnih sistema za nadzor neuobičajenih ponašanja posebno u ovim vremenima terorističkih pretnji i integracija sa drugim informacionim sistemima za bezbednu evakuaciju u skladu sa porastom potreba.

Izazov

Uobičajeni problemi u ovim oblastima uključuju krađe, upravljanje zabranjenim područjima, praćenje i snimanje incidenata koji se mogu zahtevati u slučaju istrage, i slično, a za sve to postoji prevencija u vidu integrisanih rešenja koja nudi TycoSecurityProducts.

Rešenje

Krađe
Naša integrisana rešenja mogu biti konfigurisana tako da reaguju na kretanja unutar polja sigurnosne kamere, koja zauzvrat preko integrisanog digitalnog video rekordera snima, a kada sa alarma aktivira prikazuje u realnom vremenu dešavanja na Tyco softveru za kontrolu pristupa, omogućavajući operaterima da reaguju na propisan način.

Zabranjena područja
Upotreba našeg softvera za kontrolu pristupa može pomoći u uspostavljanju boljeg definisanja bezbednosnih zona na licu mesta. Koristeći softver za označavanje, na licu mesta je moguće izdavati oznake zaposlenom osoblju bez potrebe za višestrukim karticama. Svaki zaposleni tako poseduje posebnu bezbednosnu karticu koja mu garantuje pristup odgovarajućim sadržajima u vezi sa dopuštenim nivoom pristupa. Na primer, prilikom posete tehničara, oni imaju mogućnost pristupa samo glavnom prostoru ali ne i kancelarijama.

Evidencija podčinjena zakonu
Integrisani sistem bezbednosti pruža korisnicima dodatne beneficije kada bi trebalo na sudu dokazati postojanje incidentne situacije.Sa uvođenjem kupolastih kamera i odgovarajućim video snimcima dobijenim iz sistema za upravljanje videom, svi zahtevi za snimljenim incidentnim situacijama imaju podršku i mogu biti zahtevani u budućnosti radi istrage.

Za tržište sporta i zabave esencijalno je napraviti balans između bezbednosti posetilaca i njihovog uživanja. Sa integrisanim rešenjima koja nudi TycoSecurityProducts možemo obezbediti dokazane aplikacije za jedinstvene zahteve u oblastima kockanja, sporta i zabave.

O nama

DSC (Digital Security Controls) je svetski lider u oblasti elektronske bezbednosti. Od samog nastanka, eksperti zaposleni u kompaniji DSC bili su vodeći u ovoj oblasti. Od naših revolucionarnih kontrolnih panela, preko vodećih proizvoda za monitoring putem IP alarma, pa do sadašnjih elegantnih, modernih i samostalnih bežičnih panela, kompanije DSC se uvek isticala u oblasti bezbednosti..