Enter a model number or name

O DSC

Bezbednost je ono što mi radimo

DSC (Digital Security Controls) je svetski lider u oblasti elektronske bezbednosti. Od samog nastanka, eksperti zaposleni u kompaniji DSC bili su vodeći u ovoj oblasti. Od naših revolucionarnih kontrolnih panela, preko vodećih proizvoda za monitoring putem IP alarma, pa do sadašnjih elegantnih, modernih i samostalnih bežičnih panela, kompanije DSC se uvek isticala u oblasti bezbednosti.

Iz ponosne prošlosti krenuli smo u svetlu budućnost

Od osnivanja 1979. godine, DSC ima ponosnu istoriju inovacija. Mi smo ti koji su tehnološkom svetu prezentovali prve male i atraktivne bezbednosne tastature i alarmne panele bazirane na mikro procesorima koji su postavili nove standarde u industriji za performanse, pogodnost korišćenje i jednostavnost upotrebe.

Godine 1990. DSC je stekao pravo vlasništva nad Sur-Gard – om, konkurentskom kompanijom koja je bila specijalizovana za opremu za stanice za centralizovano upravljanje, i 1998. godine dodao je u svoju porodicu brendova uz akviziciju Bentel–a, italijanskog proizvođača bezbednosnih proizvoda. DSC grupu je kupio Tyco International 2002. godine i tako su DCS, Sur-Gard i Bentel postali samostalni brendovi u Tyco Fire & Security portfoliju. Godine 2007. Tyco se podelio na tri nezavisne kompanije koje javno posluju na tržištu, sa DSC-om koji od tada nastupa pod zastavom novog Tyco International predstavnika.

U 21. veku, DSC nastavlja s inovacijama u području visokog nivoa bezbednosnog monitoringa, Internet bezbednosnih komunikacija i bežičnih proizvoda za sektor bezbednosti. Dizajniramo i proizvodimo bezbednosne kontrolne panele, uređaje za detekciju, komunikacione uređaje i strukturna kablovska rešenja, a naši proizvodi nalaze se u domovima i poslovnim prostorima širom sveta.

Globalni brend sa najvišim standardima

DSC je globalni brend sa sedištem u Torontu. Prepoznati smo od strane naših distributivnih partnera i kao integratori i kao stručni dileri vodećih bezbednosnih uređaja superiornih performansi i pouzdanosti i to u više od 140 zemalja u svetu. Naša savremena proizvodna postrojenja u Kanadi i Italiji i naši timovi vodećih inženjera eksperata za bezbednost se permanentno razvijaju i donose nove inovacije u vidu kvalitetnijih i pouzdanijih proizvoda. Posvećeni smo postizanju najviših aktuelnih ISO standarda za osiguranje kvaliteta i Six Sigma metodologiji za superiornu efikasnost proizvoda, vrhunske performanse i potpunu pouzdanost.

Tehnologija i iskustvo – Nepobediva kombinacija

DSC ispred svega stavlja nepobedivu kombinaciju vodeće tehnologije i iskustva u industriji. Rezultati su POUZDANOST, FLEKSIBILNOST, TRAJNOST bezbednosnih rešenja sa najvećim KVALITETOM, koja se veoma lako mogu instalirati, jednostavno koristiti, i uz to su i vrlo NADOGRADIVA. Jednostavno je. Mi poznajemo ovu oblast industrije bolje od bilo koga. Trajemo preko 30 godina. Pa, kad vam zatrebaju izuzetni bezbednosni proizvodi koji dobro rade kada je najpotrebnije, potražite DSC.

O nama

DSC (Digital Security Controls) je svetski lider u oblasti elektronske bezbednosti. Od samog nastanka, eksperti zaposleni u kompaniji DSC bili su vodeći u ovoj oblasti. Od naših revolucionarnih kontrolnih panela, preko vodećih proizvoda za monitoring putem IP alarma, pa do sadašnjih elegantnih, modernih i samostalnih bežičnih panela, kompanije DSC se uvek isticala u oblasti bezbednosti..

Kategorije

Bezbednosni paneli, tastature, moduli | Bežično obezbeđivanje domova | Klasično obezbeđivanje domova | TouchScreen bezbednosne tastature | Audio verifikacija i integracija | Bezbednost poslovanja | Bezbednosni senzori i dodatna oprema | Detektori pokreta | Detektori loma stakla | Detektori dima | detektori ugljen-monoksida | Detektori poplave | Komunikacija bezbednosnih alarma | Prijemnici centralnih stanica