Enter a model number or name


Sektor stambenih objekata uključuje individualne domove, naselja i kondominijume. Bezbednosni proizvodi namenjeni za primenu u stambenim objektima štite Vaše najvažnije vrednosti - porodicu i voljene osobe. Statistike pokazuju da postoji tri puta veća mogućnost provale u domove koji nemaju alarmni sistem, u odnosu na one koji imaju. Alarmni sistemi štite i od opasnosti po imovinu i život kao što su dim, ugljen-monoksid i poplave, da navedemo samo par.

Izazov

Da bi išli u korak sa promenama tražnje i trendovima na tržištu stambenih objekata, proizvođači opreme za zaštitu od provala kontinuirano dodaju nove funkcije svojim proizvodima. Da bi se zadovoljile različite potrebe primene postoje i razlčiti proizvodi koji odgovaraju jedinstvenim zahtevima starijih kuća , novoizgrađenih objekata, individualnih domova ili visokih zgrada, i ti proizvodi mogu biti prosti ili pak visoko sofisticirani. Mnogi domovi više nemaju standardnu PSTN konekciju, pa se u nekim slučajevima koristi GSM kao primarni metod komunikacije sa cenralnom stanicom.

Rešenje

Provale
Dobro dizajnirani rezidencijalni sistem zaštite od provala može da pomogne da se smanji rizik od gubitaka. Prva linija odbrane je instaliranje naših senzora za vrata i prozore. Druga linija odbrane su pasivni infra-crveni detektori instalirani unutar prostorije, koji su povezani na kontrolni panel i imaju mogućnost komunikacije sa centralnom stanicom kada je sistem aktiviran.

Zaštita života
Pored toga što obezbeđuju prostorije, instalirani bezbednosni uređaji kao što su detektori dima, detektori ugljen-dioksida i senzori plavljenja obezbeđuju ujedno i zaštitu života.

Interaktivna platforma
Connect 24 Interactive je serversko rešenje koje omogućava prodavcima da obaveštavaju klijente o događajima glasovno, putem Email-a i/ili SMS-a sa videom. Takođe im omogućava da upravljaju sopstvenim poslovanjem i integrišu video bezbednost sa snimcima u realnom vremenu ili arhiviranim video snimcima, što im omogućava da sagledaju benefite alarmne notifikacije i notifikacije o događajima izvan okvira tradicionalnog bezbednosnog nadzora.

O nama

DSC (Digital Security Controls) je svetski lider u oblasti elektronske bezbednosti. Od samog nastanka, eksperti zaposleni u kompaniji DSC bili su vodeći u ovoj oblasti. Od naših revolucionarnih kontrolnih panela, preko vodećih proizvoda za monitoring putem IP alarma, pa do sadašnjih elegantnih, modernih i samostalnih bežičnih panela, kompanije DSC se uvek isticala u oblasti bezbednosti..