Enter a model number or name

08. maj 2014. godine

Tyco Security Products organizuje tehnološke događaje za DACH region.

Inovativna rešenja u oblasti protivprovalne zaštite, video nadzora, i kontrole pristupa koja su posebno istaknuta tokom sesija

HEATHROW, UK. 08. maj 2014. godine

Tyco Security Products kompanija, koja je deo Tyco (NYSE: TYC), najveće svetske “pure play” kompanije u industriji zaštite od požara i bezbednosti, najavila je danas održavanje niza tehnoloških događaja u Nemačkoj, Austriji i Švajcarskoj. Počevši od maja, jednodnevne sesije će prodavcima, integratorima, nadzornim stanicama i njihovim klijentima u DACH regionu pružiti mogućnost edukacije o najnovijim tehnologijama kompanije Tyco Security Products.

Ovi besplatni događaji će omogućiti posetiocima da se sastanu sa tehničkim timovima i timovima prodaje za različite Tyco Security Products brendove, ušestvuju u diskusiji i daju svoje mišljenje o trenutnoj tehnološkoj ponudi kompanije, integarcijama i daljim planovima kompanije u pogledu razvoja proizvoda. Pored toga, održaće se i praktične demonstracije bezbednosnih rešenja DSC, Visonic i Bentel Security brendova alarma i protivprovalne zaštite, brendova kontrole pristupa CEM Systems i Kantech, i American Dynamics i Exacq Technologies brendova video nadzora, radi upotpunjenja prezentacije.

“Iako veliki sajmovi predstavljaju važne događaje za kompaniju Tyco Security Products, nama je drago što našim klijentima možemo da ponudimo mogućnost edukacije o našim najnovijim tehnološkim rešenjima u ovakvim majnim, intimnijim postavkama,” izjavio je Eli Williams, regionalni direktor prodaje za zapadnu Evropu. “Regionalni događaji daju priliku za opširnije razgovore o konkretnim pitanjima koja zanimaju klijente i o tome kako jedinstvena integracija naših proizvoda može pomoći da se smanje rizici u njihovim organizacijama.”

Na ovim događajima posebno će biti predstavljeni novi proizvodi, i to PowerSeries Neo najsveobuhvatniji hibridni protivprovalni sistem kompanije DSC, inovativni bežični protivprovalni sistem kompanije Visonic i ABSOLUTA 3.5 G3 protivprovalni panel kompanije Bentel. U kategoriji kontrole pristupa,posebno će biti istaknuta inovativna Inevo platforma kompanije Kantech, koja nudi integrisanu kontrolu pristupa, video nadzor i protivprovalnu zaštitu za tržište malih i srednjih preduzeća, kao i smaragdni revolucionarni inteligentni terminal kontrole pristupa osetljiv na dodir kompanije CEM. Kompanija American Dynamics predstaviće svoj rastući portfolio IP HD kamera, uključujući pristupačnu i isplativu Illustra Flex seriju, zatim Illustra Compact seriju za diskretno nadgledanje i snažnu i preciznu Illustra 625 PTZ kameru za nadgledanje područja sa puno aktivnosti. Exacq Technologies će demonstrirati exacqVision VMS- softver za upravljanje video nadzorom v6.0, koji nalaženje dokaza pomoću video nadzora čini bržim i intuitivnijim pomoću nove SpeedSearch funkcije.

Na događajima će se takođe održati niz prezentacija, na kojima će prisutni moći da dobiju više opširnijih informacija od strane samih stručnjaka za proizvode. Dešavanja će dati i pogled na budući razvoj različitih vodećih linija proizvoda.

Da biste se registrovali za besplatne događaje i dobili dodatne informacije, uključujući kompletan raspored dešavanja, molimo posetite www.tsproadshow.com.

O kompaniji Tyco Security Products
Tyco Security Products je objedinjena grupa najsveobuhvatnijih vodećih vrhunskih rešenja kontrole pristupa, video nadzora, praćenja na osnovu lokacije i protivprovalne zaštite u industriji bezbednosti. Tyco Security Products kompanija posluje u preko 177 zemalja čirom sveta, na različitim jezicima i zapošljava preko 2800 radnika globalno, uključujući timove za istraživanje i razvoj, marketing, proizvodnju, prodaju, servis i logistiku u Severnoj i Južnoj Americi, Bliskom Istoku, Africi i zemljama azijsko-pacifičkog regiona. Naši proizvodi, razvijeni od strane stručnjaka iz svih proizvodnih branši, konstantno omogućavaju našim klijentima da vide više, urade više i uštede više u različitim industrijama i segmentima kao što su zdravstvena zaštita, državna uprava, saobraćaj i transport, finansije, maloprodaja, trgovina ,proizvodnja i sektor stambenih objekata. Na svetskom nivou, proizvodi kompanije Tyco Security Products štite 42% Fortune 500 kompanija, transportne sisteme na pet kontinenata, , 37% od 100 najvećih svetskih kompanija u oblasti maloprodaje, preko dva miliona preduzeća u oblasti trgovine i proizvodnje, na hiljade studenata u više od 900 obrazovnih ustanova, i preko 5 miliona privatnih kuća i stanova.

O kompaniji Tyco
Tyco (NYSE: TYC) je najveća svetska “pure-play” kompanija u oblasti protivpožarne zaštite i bezbednosti. Tyco snabdeva preko tri miliona potrošača širom sveta najnovijim proizvodima i uslugama iz oblasti protivpožarne zaštite i bezbednosti. Tyco je kompanija čiji godišnji promet prelazi iznos od 10 milijardi dolara i koja zapošljava više od 69000 radnika na preko hiljadu lokacija u preko 50 zemalja, i posluje u nekim od najzahtevnijih okruženja kao što su bankarstvo i finansijske usluge, nafta i gas, morski saobraćaj, državna uprava, zdravstvena zaštita, kućna bezbednost, transport, trgovina i proizvodnja. Za više informacija, posetite www.tyco.com.

O nama

DSC (Digital Security Controls) je svetski lider u oblasti elektronske bezbednosti. Od samog nastanka, eksperti zaposleni u kompaniji DSC bili su vodeći u ovoj oblasti. Od naših revolucionarnih kontrolnih panela, preko vodećih proizvoda za monitoring putem IP alarma, pa do sadašnjih elegantnih, modernih i samostalnih bežičnih panela, kompanije DSC se uvek isticala u oblasti bezbednosti..

Kategorije

Bezbednosni paneli, tastature, moduli | Bežično obezbeđivanje domova | Klasično obezbeđivanje domova | TouchScreen bezbednosne tastature | Audio verifikacija i integracija | Bezbednost poslovanja | Bezbednosni senzori i dodatna oprema | Detektori pokreta | Detektori loma stakla | Detektori dima | detektori ugljen-monoksida | Detektori poplave | Komunikacija bezbednosnih alarma | Prijemnici centralnih stanica