Enter a model number or name


Bolnice i sistemi zdravstvene zaštite suočeni su sa brojnim izazovima, čije prevazilaženje zahteva dokazana, integrisana rešenja. Oblast zdravstvene zaštite je jedna od najdetaljnije regulisanih oblasti privrednog sistema.

Udružena komisija za akreditaciju zdravstvenih ustanova, CMS, OSHA i HIPPA su samo neke od regulatornih agencija u Sjedijnenim Američkim Državama. U većini slučajeva gotovo je nemoguće ispuniti postavljene regulatorne zahteve bez sveobuhvatnog bezbednosnog plana i odgovarajuće tehnologije.

Izazov

Najčešće, nije u pitanju samo jedna zgrada: zdravstveni sistemi i bolnice mogu imati više lokacija i mnoge od njih uključuju više objekata raspoređenih na geografski velikom području ili regionu. Bezbednost pacijenata, posetilaca i osoblja je uvek jedna od glavnih briga. Upravljanje pristupom objektima bez neprijatnosti i poremećaja se može ispostaviti kao težak zadatak.

Uobičajeni problemi uključuju krađu opreme, upravljanje ograničenim pristupom i zahteve zasnovane na lažnim nezgodama- da navedemo samo tri, koji svi mogu biti sprečeni upotrebom integrisanih Tyco Security Products rešenja.

Rešenje

Ograničen pristup
Koristeći Tyco Security Products softver kontrole pristupa možete pomoći bolnici da uspostavi sistem definisanih bezbednosnih zona/područja. Koristeći softver za označavanje, bolnica može izdati pristupne kartice svim zaposlenima, medicinskom osoblju, licima pod ugovorom pa čak i dobavljačima. Propisno izdata kartica obezbeđuje pristup određenim objektima, zgradama ili područjima, zavisno od nivoa ovlašćenja koji je dodeljen. Na primer, dežurni lekar - hirurg može imati pristup zgradi i operacionim salama, ali ne i apoteci. Na taj način se osigurava da samo ovlašćena lica mogu ostvariti pristup osetljivim područjima kao što su apoteke, centralne zalihe ili istraživačke klinike. Snažne funkcije kontrole i pretrage uparene sa integrisanim video nadzorom mogu smanjiti incidente, rizike i obezbediti nivo sigurnosti koji posetioci i osoblje očekuju.

Integrisani bezbednosni sistem kontrole pristupa može biti oruđe od neprocenjivog značaja prilikom sprovođenja istraga. Uvođenjem tzv. kupola (dome) kamera i korespodentnih snimaka koji se mogu pribaviti posredstvom sistema za video upravljanje, svi slučajevi tužbenih zahteva mogu se podupreti snimkom koji se automatski uskladištava, za eventualnu buduću upotrebu.

U industriji zdravstvene zaštite od najveće je važnosti izbalansirati dostupnost pacijenta i njegovu bezbednost. Sa Tyco Security Product integrisanim rešenjem možemo Vam obezbediti dokazanu aplikaciju za Važe specifične zahteve u oblasti zdravstvene zaštite.

Tyco Security Products prepoznaje da je bezbednost u oblasti zdravstvene zaštite na mnogo načina jedinstvena i da zahteva industrijsku ekspertizu da bi se ispratile sve promene regulative i ispunili propisani zahtevi koji su specifični za bezbednost u oblasti zdravstvene zaštite. Naš interni stručnjak u oblasti industrije osnovao je savetodavno veće koje je sastavljeno od industrijskih lidera u oblasti zdravstvene zaštite. Ovi stručnjaci za zdravstvenu zaštitu pomažu nam da bolje razumemo potrebe i zahteve koji se menjaju i izgradimo smernice za naše proizvode kako bi oni odgovarali potrebama bezbednosti u oblasti zdravstvene zaštite i sada i u budućnosti.

O nama

DSC (Digital Security Controls) je svetski lider u oblasti elektronske bezbednosti. Od samog nastanka, eksperti zaposleni u kompaniji DSC bili su vodeći u ovoj oblasti. Od naših revolucionarnih kontrolnih panela, preko vodećih proizvoda za monitoring putem IP alarma, pa do sadašnjih elegantnih, modernih i samostalnih bežičnih panela, kompanije DSC se uvek isticala u oblasti bezbednosti..